A A A K K K
для людей із порушенням зору
Подільська районна рада
Одеська область

10-та чергова сесія Подільської районної ради VІІІ скликання

Дата: 06.10.2022 15:48
Кількість переглядів: 348

6 жовтня 2022 року під головуванням голови Подільської районної ради Софії ХОДЮК відбулася 10-та чергова сесія Подільської районної ради VІІІ скликання.

На початку роботи сесії, депутати районної ради вшанували хвилиною мовчання пам'ять всіх загиблих наших захисників внаслідок збройної агресії Росії проти України та мирного населення України.

На засіданні був присутнім та виступив із інформацією про ситуацію в Подільському районі голова Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО. Доповідь зокрема стосувалась надання всебічної підтримки військовим та добровольчим формуванням, що захищають нашу країну на фронті.

З основного:

  •  заслухали інформацію про результати діяльності Подільської та Любашівської прокуратури, а також інформацію начальника Подільського районного управління поліції.
  • затвердили зміни до списків прияжних Савранського, Балтського та Любашівського судів
  • погодили проєкти землецстрою щодо встановлення меж сіл та селищ Подільського району

Після прийняття питань порядку денного, розглянуто та підтримано звернення депутатів Подільської районної ради до підприємців та агровиробників Подільського району з пропозицією надання підтримки для придбання транспортних засобів Збройним Силам України та добровольчим формуванням через Всеукраїнську Аграрну Раду, що було озвучено депутатом Сергієм ПАРОВИКОМ

Наприкінці пленарного засідання депутати заслухали головного лікаря Любашівської лікарні Дмитра ФОМІНА щодо збереження мережі закладів охорони здоров’я у межах Подільського району, а саме в лікарнях, де створені всі умови для надання фахової медичної допомоги. Голова та депутати Подільської районної ради домовились щодо співпраці з цього питання разом Подільською РВА та формування спільного листа до Департаменту охорони здоров’я Одеської ОВА, профільного міністерства та за необхідністю інших інстанцій стосовно вироблення механізму для збереження усіх видів медичних послуг, що наразі надають Любашівська, Окнянська та Подільська лікарні.

На завершення засідання Софія Ходюк подякувала всім депутатам за роботу та запропонувала долучитись до підтримки наших воїнів на передовій.

Детальніше ознайомитися з проєктами рішень 10-ї чергової сесії районної ради за посиланням: https://podilska-rayrada.gov.ua/6102022-14-15-45-28-09-2022/

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь