A A A K K K
для людей із порушенням зору
Подільська районна рада
Одеська область

11-а чергова сесія Подільської районної ради VIII скликання

Дата: 28.02.2023 16:24
Кількість переглядів: 243

28 лютого 2023 року під головуванням голови Подільської районної ради Софії ХОДЮК пройшла 11-та чергова сесія Подільської районної ради VІІІ скликання.

На початку роботи сесії, депутати районної ради вшанували хвилиною мовчання пам'ять всіх загиблих серед захисників внаслідок збройної агресії росії проти України та мирного населення нашої держави.

На засіданні звітували про свою роботу у 2022 році голова Подільської районної ради Софія ХОДЮК та голова Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО.

У звіті голови Подільської районної ради було охарактеризовано діяльність ради за звітний рік, депутатського корпусу, президії та виконавчого апарату, а також надано інформацію про гуманітарну роботу, проведену районною радою за 2022 рік, зокрема надану допомогу військовим частинам, лікарням та іншим соціальним установам району.

Софія ХОДЮК подякувала усім депутатам, які постійно приймають активну участь у забезпеченні всім необхідним військових частин, підтримці цивільного населення та соціальних закладів.

Також голова районної ради презентувала депутатам герб та прапор Подільського району, що був обраний за результатами проведеного конкурсу.

Протягом засідання депутатами були заслухані звіти окружних прокуратур на території Подільського району та інформація Подільського районного управління поліції ГУНП в Одеській області.

Відповідно до порядку денного сесії розглянуті питання внесення змін до списку присяжних, питання затвердження меж населених пунктів громад, та інші питання, віднесені до компетенції районної ради.

Всі питання, винесені на розгляд сесії, були одноголосно прийняті депутатами, присутніми в залі.

Детально з прийнятими рішеннями можна буде ознайомитись на сайті районної ради.

https://podilska-rayrada.gov.ua/

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь